Marijke Keur

In-Menz is afgeleid van Immens. Elk persoon is immens mooi en immens groots van binnen qua capaciteiten en talenten. Het zijn de trauma’s die ons van binnen vervuilen, ons minder mooi laten lijken en soms missen we de juiste vaardigheden om meer onszelf te kunnen zijn.Worden wie je bent komt vanuit het innerlijke. Stap van binnen naar buiten en laat de wereld zien hoe immens mooi je bent!

De naam In-Menz

Naast dat ik 9 jaar actief ben geweest binnen de jeugdhulpverlening als pedagogisch medewerker bij logeerhuizen en intensieve woongroepen ben ik in 2010 afgestudeerd als Vaktherapeut beeldend. In datzelfde jaar heb ik Vaktherapie beeldend opgezet bij een therapeutische zorgboerderij. In 2010 heb ik mijn registratie als therapeut behaald. Tevens heb ik in dat zelfde jaar een opleiding tot NLP practitioner afgerond en een jaar later ook de NLP Master. Sinds 2010 ben ik de trotse eigenaar van mijn bedrijf: In-Menz.

Marijke Keur

Creatief Therapeut en NLP Coach