In-Menz is afgeleid van Immens. Elk persoon is immens mooi en immens groots van binnen qua capaciteiten en talenten. Het zijn de trauma’s die ons van binnen vervuilen, ons minder mooi laten lijken en soms missen we de juiste vaardigheden om meer onszelf te kunnen zijn.Worden wie je bent komt vanuit het innerlijke. Stap van binnen naar buiten en laat de wereld zien hoe immens mooi je bent!

Mijn naam is Marijke Keur. Mijn passie om te werken met kinderen en jongeren is al vroeg begonnen. Toen ik 17 was gaf ik volleybaltraining aan verschillende kinder en jeugdteams. De pure taal van kinderen sprak mij aan en hun gedrag daarbij ook. Ze verbloemen nog niks en dat maakt dat kinderen en jongeren erg goed zijn om zichzelf te ontwikkelen. Ze willen vaak leren en kunnen veel, meer dan dat ze zelf soms denken. Ik heb ervaring op mogen doen met bijna alle diagnoses. Of kinderen een diagnose hebben of niet, dat is voor mij niet belangrijk. ik vind het belangrijk om het kind zijn eigen taal te laten spreken en een vertaalslag te laten maken naar andere kinderen of naar volwassenen. zelfvertrouwen, identiteit, vaardigheden en balans tussen gevoel en gedachten is volgens mij van essentieel belang. Zelfliefde is ook een van de belangrijkste dingen. Daarnaast heb ik onderzoek gedaan naar kinderen die anders zijn en gepest werden. Zelf heb ik daarna samen met Martin Zingel een training genaamd: Pestproof opgezet en gegeven. sociale/ emotionele weerbaarheid en lichamelijke weerbaarheid staat hierbij voorop. Ook geef ik assertiviteitstrainingen en faalangsttrainingen.

Naast dat ik 12 jaar actief ben geweest binnen de jeugdhulpverlening als pedagogisch medewerker bij logeerhuizen en intensieve woongroepen ben ik in 2010 afgestudeerd als Vaktherapeut beeldend. In datzelfde jaar heb ik Vaktherapie beeldend opgezet bij een therapeutische zorginstelling. In 2010 heb ik mijn registratie als therapeut behaald. Sinds 2010 ben ik de trotse eigenaar van mijn bedrijf: In-Menz. Overige Opleidingen zijn:  NLP, Gezinstherapie, kindercoaching, autisme en communicatie ADHD training, de kracht van hoog sensitiviteit, hoogbegaafdheid coaching en EMDR.

in-Menz is gecontracteerd zorgaanbieder binnen specialistische jeugdhulpverlening, voor alle gemeentes in Friesland.